WHY SPIRE

EXISTS

Spire is a 

‘First Step’

for you to do

something with

the right & successful

FORMULA.

Tahun 2019 bukan lagi masa untuk usahawan bergerak lambat! Hala tuju tahun 2019 yang lebih mencabar dan menakutkan untuk dilalui oleh para usahawan kerana situasi ekonomi pada tahun hadapan boleh menjadi punca kegagalan ramai usahawan jika mereka tidak ada persediaan awal.

“80% kejayaan adalah bermula dari persediaan dan kesediaan.” Bagi mengelakkan lebih ramai usahawan gagal, perniagaan melingkup dan gulung tikar pada tahun 2019, saya wujudkan Spire kerana saya pasti, sukar untuk anda hadapi cabaran ini sendiri tanpa bimbingan seorang Mentor yang terbukti mempunyai ‘Proven Result.’

Orang yang nak maju dan berjaya dalam bisnes dengan lebih cepat, mereka adalah orang yang sentiasa mahu belajar dan terus belajar. Result hanya akan berubah bila kita mempunyai expectation atau target yang tinggi untuk dicapai.

Dalam hidup dan bisnes, kita nak naik dan berjaya sangat susah. Tapi untuk kita jatuh dan gagal dalam sekelip mata adalah sangat mudah. Dalam hidup, bisnes persediaan sangat penting. Bila anda tiada Mentor anda akan buat silap dalam persediaan dan akan ambil masa yang panjang.

Mentoring sangat penting. Mentoring dapat mengelakkan anda dan ramai usahawan dari buat kesilapan dalam membuat keputusan.

Sebab itu saya mencari lebih ramai usahawan untuk saya bimbing dengan lebih dekat dan saya mahu anda berada di dalam Spire anda akan dibantu sepanjang proses untuk anda capai kejayaan. Spire juga akan bantu anda dapat capai dan merealisasikan visi, misi dan impian anda.

Tetapi semua berbalik pada anda kerana pilihan dan tindakan di tangan anda. “Fast Action, Fast Result, Slow Action, No Result.”

© 2019 RICHWORKS INTERNATIONAL SDN BHD. ALL RIGHTS RESERVED.